> Vacatures

Vacatures

Wil jij zinvol werk doen en het verschil maken in de zorg? Bij een organisatie waar de cliënt én medewerker de regie hebben? Dan bieden wij je een unieke opleidingsplaats aan binnen Archipel.

Het betreft een tijdelijk/ mogelijk vast dienstverband voor 22 - 32 uur per week.

Type traject: Baan met opleiding Situatie van de doelgroep: Werkend, AG (WAO, WIA, WGA, Wajong, ZW), Participatiewet, WW, NUG (Niet-UitkeringsGerechtigde)

Voor een technisch detacheerder zijn wij op zoek naar kandidaten die als installatiemonteur aan de slag willen, maar hiervoor nog niet de benodigde opleiding en of ervaring hebben. Je leert in ca. 14 weken de basisvaardigheden van het vak.

Type traject: Baan met opleiding Situatie van de doelgroep: AG (WAO, WIA, WGA, Wajong, ZW), Participatiewet, WW

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging als operator binnen Nedschroef? Wil jij bijdragen aan de verbetering en verdere ontwikkeling van de Bolts producten en hoog in ons klantvaandel staan?

Het betreft een tijdelijk / mogelijk vast dienstverband voor 40 - 40 uur per week.

Type traject: Baan met opleiding Situatie van de doelgroep: AG (WAO, WIA, WGA, Wajong, ZW), Participatiewet, WW

Voor onze opdrachtgever VDHI zoeken wij, vanwege een sterke groei in de vraag naar installatiewerkzaamheden, op korte termijn uitbreiding met enthousiaste medewerkers die opgeleid willen worden voor hulpmonteur elektrotechniek (brandmeld-en inbraakbeveiliging) en het team komen versterken.

Type traject: Opleiding met baangarantie Situatie van de doelgroep: AG (WAO, WIA, WGA, Wajong, ZW), Participatiewet, WW, NUG (Niet-UitkeringsGerechtigde)

Altijd al een opleiding in de beveiliging willen doen? Dan is dit je kans! Kom werken bij Securitas.

Er zijn diverse opleidingsmogelijkheden voor diverse functies, zoals;

Type traject: Baan met opleiding Situatie van de doelgroep: Werkend, AG, Participatiewet, WW, NUG (Niet-UitkeringsGerechtigde)

Voor de Regio Zuid-Nederland is Metechnica B.V. in samenwerking met de werkgever Iworkx op zoek naar medewerkers die opgeleid willen worden tot monteur elektrische laadpalen. Je wordt verantwoordelijk voor de installatie van elektrische laadpalen voor het opladen van elektrische auto's.

Type traject: Opleiding met baangarantie Situatie van de doelgroep: AG (WAO, WIA, WGA, Wajong, ZW), Participatiewet, WW

Ben je werkzoekend of heb je een baan en wil je je laten omscholen tot vrachtwagenchauffeur of buschauffeur? Wij zijn op zoek naar gemotiveerde chauffeurs.

Type traject: Opleiding met baangarantie Situatie van de doelgroep: Werkend, AG (WAO, WIA, WGA, Wajong, ZW), Participatiewet, WW, NUG (Niet-UitkeringsGerechtigde)