> Vacatures

Vacatures

Voor onze opdrachtgever VDHI zoeken wij, vanwege een sterke groei in de vraag naar installatiewerkzaamheden, op korte termijn uitbreiding met enthousiaste medewerkers die opgeleid willen worden voor hulpmonteur elektrotechniek (brandmeld-en inbraakbeveiliging) en het team komen versterken.

Type traject: Opleiding met baangarantie Situatie van de doelgroep: AG (WAO, WIA, WGA, Wajong, ZW), Participatiewet, WW, NUG (Niet-UitkeringsGerechtigde)

Altijd al een opleiding in de beveiliging willen doen? Dan is dit je kans! Kom werken bij Securitas.

Er zijn diverse opleidingsmogelijkheden voor diverse functies, zoals;

Type traject: Baan met opleiding Situatie van de doelgroep: Werkend, AG, Participatiewet, WW, NUG (Niet-UitkeringsGerechtigde)

Voor de Regio Zuid-Nederland is Metechnica B.V. in samenwerking met de werkgever Iworkx op zoek naar medewerkers die opgeleid willen worden tot monteur elektrische laadpalen. Je wordt verantwoordelijk voor de installatie van elektrische laadpalen voor het opladen van elektrische auto's.

Type traject: Opleiding met baangarantie Situatie van de doelgroep: AG (WAO, WIA, WGA, Wajong, ZW), Participatiewet, WW

Voor medewerkers die al laswerkzaamheden verrichten, maar óók voor medewerkers die onervaren lassers zijn. De lascursus worden op niveau 1 t/m 4 aangeboden.

Type traject: Lascursus Situatie van de doelgroep: AG (WAO, WIA, WGA, Wajong, ZW), Participatiewet, WW

Wil je een steentje bijdragen aan het duurzamer maken van Nederland en vind je monteren en met handen werken leuk? Dan is dit iets voor jou!

Type traject: Opleidingstraject Situatie van de doelgroep: Voortijdig schoolverlater, AG (WAO, WIA, WGA, Wajong, ZW), Participatiewet, WW, NUG (Niet-UitkeringsGerechtigde), Starter

Ambieer jij een carrière in de techniek en ben jij bereid om te werken en te leren? Volg dan een BBL opleiding tot Mechatronica Monteur!

Type traject: Leerwerktraject (BBL) Situatie van de doelgroep: Werkend, Participatiewet, WW, NUG (Niet-UitkeringsGerechtigde), Starter

Ben je werkzoekend of heb je een baan en wil je je laten omscholen tot vrachtwagenchauffeur? Wij zijn op zoek naar gemotiveerde chauffeurs.

Type traject: Opleiding met baangarantie Situatie van de doelgroep: Werkend, AG (WAO, WIA, WGA, Wajong, ZW), Participatiewet, WW, NUG (Niet-UitkeringsGerechtigde)

Heb je iets met taal? Zoek je zinvol vrijwilligerswerk? Meld je dan aan als taalvrijwilliger.

Type traject: Vrijwilligerswerk Situatie van de doelgroep: Werkend, NUG (Niet-UitkeringsGerechtigde)