> Vacatures

Vacatures

Wil je een steentje bijdragen aan het duurzamer maken van Nederland en vind je monteren en met handen werken leuk? Dan is dit iets voor jou!

Type traject: Opleidingstraject Situatie van de doelgroep: Voortijdig schoolverlater, AG (WAO, WIA, WGA, Wajong, ZW), Participatiewet, WW, NUG (Niet-UitkeringsGerechtigde), Starter

Ambieer jij een carrière in de techniek en ben jij bereid om te werken en te leren? Volg dan een BBL opleiding tot Mechatronica Monteur MBO niveau 4!

Type traject: Leerwerktraject (BBL) Situatie van de doelgroep: Werkend, Participatiewet, WW, NUG (Niet-UitkeringsGerechtigde), Starter

Ben je werkzoekend of heb je een baan en wil je je laten omscholen tot vrachtwagenchauffeur? Wij zijn op zoek naar gemotiveerde chauffeurs.

Type traject: Opleiding Situatie van de doelgroep: Participatiewet, WW, NUG (Niet-UitkeringsGerechtigde)

Heb je iets met taal? Zoek je zinvol vrijwilligerswerk? Meld je dan aan als taalvrijwilliger.

Type traject: Vrijwilligerswerk Situatie van de doelgroep: Werkend, NUG (Niet-UitkeringsGerechtigde)

Wil jij als leerling monteur aan de slag in een BBL-opleiding in jouw eigen regio? Voor meerdere bedrijven in de omgeving van Noord Brabant en Limburg zijn wij op zoek naar enthousiaste leerling monteurs voor een opleiding in de elektrotechniek.

Type traject: Leerwerktraject Situatie van de doelgroep: Participatiewet, WW, NUG (Niet-UitkeringsGerechtigde)

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en heb je een technische vooropleiding of minimaal 1 jaar ervaring in de metaal, werktuigbouw of automotive? Dan zijn wij misschien op zoek naar jou.

Type traject: Leerwerktraject Situatie van de doelgroep: Werkend, Participatiewet, WW, NUG (Niet-UitkeringsGerechtigde)

Wil jij werken en leren in de civiele techniek? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een leerwerktraject in de civiele bouw zijn we op zoek naar gemotiveerde kandidaten die in 4 jaar opgeleid willen worden tot voorman.

Type traject: BBL Situatie van de doelgroep: Werkend, Scholier, Voortijdig schoolverlater, Participatiewet, WW, NUG (Niet-UitkeringsGerechtigde)

Heb jij altijd al willen werken in de procesindustrie om samen met je collega's zorg te dragen voor een optimaal productieproces? Maar heb jij niet de juiste papieren om als procesoperator aan de slag te gaan? Randstad Techniek biedt jou een unieke kans!

Type traject: Leerwerktraject Situatie van de doelgroep: Werkend, Scholier, Voortijdig schoolverlater, WW, NUG (Niet-UitkeringsGerechtigde)

Wil jij een tweejarig werk-leertraject volgen (BBL) volgen tot allround verspaner op MBO niveau 3? Als allround verspaner ben je verantwoordelijk voor het maken van producten met behulp van complexe computergestuurde bewerkingsmachines. Deze dien je zelf te programmeren.

Type traject: Opleiding Situatie van de doelgroep: Werkend, Voortijdig schoolverlater, Participatiewet, WW, NUG (Niet-UitkeringsGerechtigde)