> Vacatures

Vacatures

Voor de Regio Zuid-Nederland is Metechnica B.V. in samenwerking met de werkgever Iworkx op zoek naar medewerkers die opgeleid willen worden tot monteur elektrische laadpalen. Je wordt verantwoordelijk voor de installatie van elektrische laadpalen voor het opladen van elektrische auto's.

Type traject: Opleiding met baangarantie Situatie van de doelgroep: AG (WAO, WIA, WGA, Wajong, ZW), Participatiewet, WW

De vraag naar gekwalificeerde vakmensen is groot. De rietdekkers bijvoorbeeld, kunnen de vraag naar hun werk niet aan. Luit Blom (Rietdekkersbedrijf Blom): “Rietdekkers in heel Nederland staan te springen om mensen zonder hoogtevrees.

Type traject: Opleiding en baan als zelfstandige! Situatie van de doelgroep: AG (WAO, WIA, WGA, Wajong, ZW), Participatiewet, WW

Wil je een praktijkgerichte opleiding volgen binnen Zorg en Welzijn of Dienstverlening? En vind je het prettig om in kleinschalig verband naar school te gaan? Dan zijn de Zorg en Gemaksdiensten binnen het Stadsleerbedrijf Helmond misschien wel iets voor jou!

Type traject: BBL nivo 1 Situatie van de doelgroep: AG (WAO, WIA, WGA, Wajong, ZW), Participatiewet, WW, NUG (Niet-UitkeringsGerechtigde)

In plaats van twee jaar naar school, 8 weken naar school!

Type traject: Baan met opleiding Situatie van de doelgroep: AG (WAO, WIA, WGA, Wajong, ZW), Participatiewet, WW

Als procesoperator zorg je ervoor dat het productieproces of een deel ervan goed verloopt. Je weet veel van het proces. Als er iets mis dreigt te lopen, grijp je in, stuur je bij of verhelpt een storing. Je houd rekening met kwaliteit, werkvoorschriften, arbeidsomstandigheden  en milieu.

Type traject: BBL MBO nivo 2 Situatie van de doelgroep: Werkend, Scholier, Voortijdig schoolverlater, AG (WAO, WIA, WGA, Wajong, ZW), Participatiewet, WW, NUG (Niet-UitkeringsGerechtigde) Financiering (wie betaalt het traject): Uitkerende instantie

Voor medewerkers die al laswerkzaamheden verrichten, maar óók voor medewerkers die onervaren lassers zijn. De lascursus worden op niveau 1 t/m 4 aangeboden.

Type traject: Lascursus Situatie van de doelgroep: AG (WAO, WIA, WGA, Wajong, ZW), Participatiewet, WW

Wil je een steentje bijdragen aan het duurzamer maken van Nederland en vind je monteren en met handen werken leuk? Dan is dit iets voor jou!

Type traject: Opleidingstraject Situatie van de doelgroep: Voortijdig schoolverlater, AG (WAO, WIA, WGA, Wajong, ZW), Participatiewet, WW, NUG (Niet-UitkeringsGerechtigde), Starter

Ambieer jij een carrière in de techniek en ben jij bereid om te werken en te leren? Volg dan een BBL opleiding tot Mechatronica Monteur!

Type traject: Leerwerktraject (BBL) Situatie van de doelgroep: Werkend, Participatiewet, WW, NUG (Niet-UitkeringsGerechtigde), Starter

Ben je werkzoekend of heb je een baan en wil je je laten omscholen tot vrachtwagenchauffeur? Wij zijn op zoek naar gemotiveerde chauffeurs.

Type traject: Opleiding met baangarantie Situatie van de doelgroep: Werkend, AG (WAO, WIA, WGA, Wajong, ZW), Participatiewet, WW, NUG (Niet-UitkeringsGerechtigde)

Heb je iets met taal? Zoek je zinvol vrijwilligerswerk? Meld je dan aan als taalvrijwilliger.

Type traject: Vrijwilligerswerk Situatie van de doelgroep: Werkend, NUG (Niet-UitkeringsGerechtigde)