> Vacatures

Vacatures

Voor onze opdrachtgever VDHI zoeken wij, vanwege een sterke groei in de vraag naar installatiewerkzaamheden, op korte termijn uitbreiding met enthousiaste medewerkers die opgeleid willen worden voor hulpmonteur elektrotechniek (brandmeld-en inbraakbeveiliging) en het team komen versterken.

Type traject: Opleiding met baangarantie Situatie van de doelgroep: AG (WAO, WIA, WGA, Wajong, ZW), Participatiewet, WW, NUG (Niet-UitkeringsGerechtigde)

Altijd al een opleiding in de beveiliging willen doen? Dan is dit je kans! Kom werken bij Securitas.

Er zijn diverse opleidingsmogelijkheden voor diverse functies, zoals;

Type traject: Baan met opleiding Situatie van de doelgroep: Werkend, AG, Participatiewet, WW, NUG (Niet-UitkeringsGerechtigde)

Voor de Regio Zuid-Nederland is Metechnica B.V. in samenwerking met de werkgever Iworkx op zoek naar medewerkers die opgeleid willen worden tot monteur elektrische laadpalen. Je wordt verantwoordelijk voor de installatie van elektrische laadpalen voor het opladen van elektrische auto's.

Type traject: Opleiding met baangarantie Situatie van de doelgroep: AG (WAO, WIA, WGA, Wajong, ZW), Participatiewet, WW

Ben je werkzoekend of heb je een baan en wil je je laten omscholen tot vrachtwagenchauffeur of buschauffeur? Wij zijn op zoek naar gemotiveerde chauffeurs.

Type traject: Opleiding met baangarantie Situatie van de doelgroep: Werkend, AG (WAO, WIA, WGA, Wajong, ZW), Participatiewet, WW, NUG (Niet-UitkeringsGerechtigde)