> Vacatures

Vacatures

Wat levert het op?

Type traject: Baan met opleiding Situatie van de doelgroep: Werkend, AG (WAO, WIA, WGA, Wajong, ZW), Participatiewet, WW, NUG (Niet-UitkeringsGerechtigde)

Wat jij gaat doen Jij komt als schilder vaak bij particulieren over de vloer. Daarnaast sta je regelmatig voor de mooie uitdaging om scholen of ziekenhuizen etc. op te knappen. Voor deze functie is het belangrijk om ervaring te hebben in het schildersvak gericht op het particuliere werk.

Type traject: Baan Situatie van de doelgroep: Werkend, Participatiewet, WW, NUG (Niet-UitkeringsGerechtigde)

Makkelijk instromen of doorstromen in de zorg?

Type traject: Opleiding (start 12 mei 2021) Situatie van de doelgroep: AG (WAO, WIA, WGA, Wajong, ZW), Participatiewet, WW

Maintec Bikeflex heeft een academy in Uden en Zeist waar je kan worden opgeleid tot fietstechnicus.

Bootcamp fietstechniek:

Type traject: Opleiding met baangarantie Situatie van de doelgroep: AG (WAO, WIA, WGA, Wajong, ZW), Participatiewet, WW, NUG (Niet-UitkeringsGerechtigde)

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging als operator binnen Nedschroef? Wil jij bijdragen aan de verbetering en verdere ontwikkeling van de Bolts producten en hoog in ons klantvaandel staan?

Het betreft een tijdelijk / mogelijk vast dienstverband voor 40 - 40 uur per week.

Type traject: Baan met opleiding Situatie van de doelgroep: AG (WAO, WIA, WGA, Wajong, ZW), Participatiewet, WW

Altijd al een opleiding in de beveiliging willen doen? Dan is dit je kans! Kom werken bij Securitas.

Er zijn diverse opleidingsmogelijkheden voor diverse functies, zoals;

Type traject: Baan met opleiding Situatie van de doelgroep: Werkend, AG, Participatiewet, WW, NUG (Niet-UitkeringsGerechtigde)

Voor de Regio Zuid-Nederland is Metechnica B.V. in samenwerking met de werkgever Iworkx op zoek naar medewerkers die opgeleid willen worden tot monteur elektrische laadpalen. Je wordt verantwoordelijk voor de installatie van elektrische laadpalen voor het opladen van elektrische auto's.

Type traject: Opleiding met baangarantie Situatie van de doelgroep: AG (WAO, WIA, WGA, Wajong, ZW), Participatiewet, WW

Ben je werkzoekend of heb je een baan en wil je je laten omscholen tot vrachtwagenchauffeur of buschauffeur? Wij zijn op zoek naar gemotiveerde chauffeurs.

Type traject: Opleiding met baangarantie Situatie van de doelgroep: Werkend, AG (WAO, WIA, WGA, Wajong, ZW), Participatiewet, WW, NUG (Niet-UitkeringsGerechtigde)